Ako sa zo šibalky na lyžiach stala šampiónka Petra Vlhová

(Autor: Sportnet)
Sportnet|16. nov 2023 o 14:00

Knihu Petra Vlhová: Šibalka na lyžiach dostanete zadarmo ako darček k ročnému predplatnému.

Prichádza vianočný čas a my pre vás máme darček. Pri zakúpení ročného predplatného Sportnet.sk za 29.90 € vám darujeme knihu Šibalka na lyžiach v hodnote 12.90 € úplne zadarmo.  

Kniha Šibalka na lyžiach vtipne a pútavo opisuje, ako sa z malého dievčatka stala lyžiarska šampiónka, ktorej sa vyrovná máloktorá súperka. Zároveň deti inšpiruje a motivuje k tomu, aby sa nevzdávali a robili to, čo milujú.

Deti čítajú o princoch, princeznách či iných rozprávkových postavách. Prečo by ich však nemohli inšpirovať skutočné osobnosti? Najlepšie tie, ktoré vyhrávajú vzácne trofeje a robia ľuďom radosť. Kniha vám môže poslúžiť ako skvelý darček pre vašich najmenších. 

S ročným predplatným Sportnet získate okamžitý prístup k všetkým športovým správam, analýzam ale aj rozhovorom so športovcami, zážitkové spravodajstvo a športové podcasty. Okrem toho, za rok ušetríte 9 eur oproti 4-týždňovému predplatnému. 

Podmienky získania knihy zdarma

Pre získanie knihy zdarma si stačí zakúpiť ročné predplatné. Najbližší pracovný deň vás budeme kontaktovať na e-mailovú adresu, ktorú ste použili pri registrácii, aby sme sa dohodli na doručení knihy na vašu adresu. Poštovné hradíme my.  

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Ako sa zo šibalky na lyžiach stala šampiónka Petra Vlhová