Za knokautom som sa nenaháňal, hovorí Čepo po víťazstve nad Bartlom

Čepo (vpravo) v súboji s Bartlom.
Čepo (vpravo) v súboji s Bartlom. (Zdroj: FNC)
SvetMMA|20. apr 2024 o 22:50

Rozhodnúť museli bodoví rozhodcovia.

BRATISLAVA. Vlasto Čepo zaznamenal úspešný návrat do ringu. Na podujatí Fight Night Challenge 6 porazil Mareka Bartla na body (3-0).

Čepo sa snažil počas celého zápasu vyvíjať tlak a v treťom kole poslal českého bojovníka do počítania. Posledných tridsať sekúnd ukázal na stred ringu s cieľom vyprovokovať prestrelku, čo diváci ocenili.

"Ďakujem všetkým za podporu a poprosím potlesk pre Mareka Bartla. Každý očakáva, že vypnem každého, ale nie je to jednoduché. Marek je tvrďak. Za knokautom som sa nenaháňal a snažil som sa ísť aj takticky," uviedol Čepo po zápase.

V súboji došlo aj k momentom, kedy sa Bartl ponoril pod úder do takedownu. Rozhodca potom oboch bojovníkov rozdelil a pokračovalo sa ďalej.

"Tie takedowny si mohol odpustiť, špekulant, lebo som mu tam mohol hodiť aj nejaké kolienko," pousmial sa víťaz. "Dlhšiu dobu súperím aj so zraneniami, tak som sa snažil trošku naťahovať čas," reagoval s úsmevom Bartl.

Čepo po súboji pripomenul, že má v organizácii Fight Night Challenge tri výhry a v ďalšom zápase si podľa vzoru UFC vyžiadal aj tzv. BMF (Baddest motherfu*ker) titul.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Za knokautom som sa nenaháňal, hovorí Čepo po víťazstve nad Bartlom