FNC 6: Raper Flexking ovládol hlavný zápas, súpera ukončil pred limitom

Flexking (vľavo) v zápase so Strýcom Filipom.
Flexking (vľavo) v zápase so Strýcom Filipom. (Zdroj: FNC)
SvetMMA|21. apr 2024 o 00:15

Zimný štadión Ondreja Nepelu hostil po druhýkrát turnaj organizácie Fight Night Challenge.

BRATISLAVA. Súboje boxerov, influencerov i bojovníkov MMA prinieslo podujatie Fight Night Challenge 6, ktoré vyvrcholilo hlavným duelom medzi raperom Andreasom "Flexkingom" Stolárikom a foodblogerom Filipom "Strýcom Filipom" Tóthom.

V dohodnutej váhe do 100 kilogramov zvíťazil Stolárik, ktorý Tótha poslal v druhom kole trikrát do počítania. Bola to jeho štvrtá výhra z piatich boxerských duelov, ktoré v organizácii Fight Night Challenge absolvoval.

"Chcem poďakovať Fight Night Challenge, že tu môžem byť. Najviac chcem poďakovať svojmu trénerovi Miroslavovi Cingelovi a všetkým, čo mi pomohli. Chcem vzdať hold môjmu súperovi, schudol veľa kilogramov a trénoval dvojfázovo.

Ukázali sme internetu s Filipom, ako sa robí stokársky marketing," uviedol víťaz po súboji, narážajúc na predzápasové momenty na sociálnych sieťach, ktorými promovali zápas.

Filip Tóth po súboji neskrýval sklamanie. Jeden z úderov mu zranil oko, ktoré mu potom robilo veľké problémy.

"Mám prasknuté oko a nevidím naňho, ale to sa nemienim vyhovárať. Andreas ukázal výbornú formu. Ďakujem za podporu, vynahradím vám to tým, že vám ukážem, kde sa dobre najesť. Toto bol môj posledný zápas," potvrdil foodbloger po zápase, že ho v ringu už neuvidíme.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»FNC 6: Raper Flexking ovládol hlavný zápas, súpera ukončil pred limitom