Tortorella nepostavil kapitána. Líder Philadelphie reaguje: Nechcem o tom hovoriť

Sean Couturier.
Sean Couturier. (Autor: SITA/AP)
Oh my Hockey|25. mar 2024 o 07:25

Generálny manažér sa zastal trénera.

PHILADELPHIA. Tréner John Tortorella je známy tým, že pod jeho velením nemá isté miesto v tíme žiaden hráč. Tieto praktiky nezmenil ani vo Philadelphii.

Na vlastnej koži si ich vyskúšal Sean Couturier. Hoci je kapitánom, počas minulého týždňa z rozhodnutia kouča vynechal duely proti Torontu a Caroline.

"Už je to za mnou. Veľmi sa o tom nechcem rozprávať," povedal o tom Couturier novinárom.

"Chcem pomôcť tímu, ako len môžem. Nakoniec to dobre dopadlo. V tých zápasoch sme získali tri zo štyroch bodov. Ako tím sme na to zareagovali veľmi dobre."

Tridsaťjedenročný forvard pod Tortorellom stráca svoje miesto. Po návrate do zostavy odohral dva duely. Proti Bostonu odkorčuľoval 13 minút a 9 sekúnd, proti Floride už len 10 a pol minúty.

Podľa kapitána je vzťah medzi ním a trénerom dobrý.

"Len je proste ťažké počuť, že nehráte ako náhradník. Chcete tímu pomôcť, ako sa len dá, zvlášť v tejto fáze sezóny. Som však rád, že sa podarilo vybojovať výhry a body. Už je to za nami," skonštatoval.

Kormidelník sa k veci nevyjadroval. Generálny manažér Daniel Briére sa ho zastal.

"Nemá v popise práce byť najlepším priateľom hráčov. Jeho úlohou je vyžmýkať z nich, čo sa dá. Môžete nesúhlasiť s tým, akým spôsobom to robí. Ale je to jeho práca," povedal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Tortorella nepostavil kapitána. Líder Philadelphie reaguje: Nechcem o tom hovoriť