VIDEO: Klasický Tortorella. Trénerského búrliváka vylúčili, on odmietol opustiť striedačku

John Tortorella nadáva rozhodcom.
John Tortorella nadáva rozhodcom. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|10. mar 2024 o 07:08

Udialo sa to počas pamätného večera.

TAMPA BAY. Hokejisti Philadelphie Flyers budú chcieť na víkendový zápas v Tampe Bay čo najrýchlejšie zabudnúť. Prehrali vysoko 0:7.

Možno im však tento duel pripomenie striedačka bez trénera. Je možné, že búrlivák John Tortorella dostane dodatočný dištanc potom, čo predviedol voči rozhodcom.

Tí ho v polovici prvej tretiny, keď "letci" dostali gól na 0:4, vykázali z lavičky do konca stretnutia. On si z toho ťažkú hlavu nerobil.

Nielenže odmietal odísť, ale k tomu navyše poslal arbitrom niekoľko pikantných nadávok. Očividne nebol spokojný s tým, že jeho mužstvo hralo v početnej nevýhode o dvoch hráčov a kým súperi mali dovtedy dokopy 5 trestných minút, Flyers až 19.

VIDEO: John Tortorella odmieta opustiť striedačku po vylúčení

"Myslím si, že sa len snažil týmto gestom povedať, že sme necítili, že sa zápas nesie v duchu fair-play. Viete, niekedy vás premôžu emócie a zvýši sa vám tlak," povedal na margo incidentu Tortorellov asistent Brad Shaw.

Tortorella napokon lavičku opustil, ale až po niekoľkých minútach.

Kuriozitou je, že sa to udialo počas zápasu, pred ktorým si Lightning pripomenuli prvé víťazstvo Stanley Cupu v roku 2004. Vtedajší víťazný tím trénoval práve Tortorella.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»VIDEO: Klasický Tortorella. Trénerského búrliváka vylúčili, on odmietol opustiť striedačku