Súpiska na MS v hokeji je kompletná. Tréner Weiss by mal ostať v Slovane (Sportnet podcast)

Momentka z prípravného zápasu Slovensko - USA
Momentka z prípravného zápasu Slovensko - USA (Autor: TASR)
Sportnet|10. máj 2024 o 07:25

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je piatok, 10. máj a presne pred 21 rokmi Slovensko získalo na MS v ľadovom hokeji v Helsinkách bronzovú medailu. 

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Súpiska Slovenska je uzavretá

Vedenie slovenskej hokejovej reprezentácie zapísalo deň pred začiatkom MS na súpisku maximálny počet 25 hráčov. Sú na nej traja brankári, osem obrancov a štrnásť útočníkov.

Padla tým alternatíva, že by sa k tímu mohol pripojiť niektorý z hráčov, ktorí pôsobia v zámorskej AHL. Generálny manažér reprezentačného tímu Miroslav Šatan hovoril po poslednom prípravnom zápase s USA (2:6) práve o možnosti, že by sa k tímu mohli pripojiť hráči z AHL.

V pozícii kapitána slovenského tímu bude rovnako ako v závere prípravného obdobia útočník Tomáš Tatar. V pozícii jeho asistenta je naďalej útočník Marek Hrivík a napokon aj obranca Peter Čerešňák, ktorý v tejto funkcii vystriedal obrancu Michala Ivana. 

Viac k téme:

Neuveriteľná séria Leverkusenu pokračuje

Futbalisti Leverkusenu remizovali v seminfinále EL na domácom trávniku proti AS Rím 2:2. V 97 minúte vyrovnával chorvátsky obranca Stanisic a Leverkusen tak neprehral už 49 zápasov po sebe.

V druhom zápase EL Atalanta zdolala Marseille 3:0 a finále tak odohrá dvojica Atalanta Begramo a Bayern Leverkusen. 

Viac k téme:

Weiss st. na dvoch stoličkách?

K špekuláciam o odchode trénera Vladimíra Weissa z futbalocého Slovana Bratislava, včera klub vydal oficiálne stanovisko. V ňom popiera, že by mal byť Vladimír Weiss starší na rokovaniach v Baku o možnom prestupe do azerbajdžanskej reprezentácie.

Klub vraj eviduje záujem o služby 59 ročného kordmidelníka a generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší zdôraznil, že Vladimír Weiss starší bude aj nadaľej pokračovať v Slovane Bratislava. 

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2024»Súpiska na MS v hokeji je kompletná. Tréner Weiss by mal ostať v Slovane (Sportnet podcast)