Slafkovský sa chopil šance. Zaujal trénera i Vlhovú. Nadal sa nachádza v odlišnej situácii (Sportnet podcast)

Juraj Slafkovský.
Juraj Slafkovský. (Autor: TW Canadies)
Sportnet|6. dec 2023 o 07:15

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 6. december, a v tento deň oslavuje 29. narodeniny jeden z najlepších basketbalistov súčasnosti Giannis Antetokounmpo.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Slafkovský zaujal v prvom útoku

V noci z pondelka na utorok odohral Juraj Slafkovský duel proti Seattlu v prvej útočnej formácii po boku Colea Caufielda a kapitána Nicka Suzukiho. Slafkovský odohral v domácom stretnutí 17:14 minúty, zaznamenal jednu strelu na bránku a dva hity.

Tréner Martin St. Louis po dueli ozrejmil, že ho tam nezaradil preto, aby mu dodával sebavedomie, no kvôli tomu, že si túto príležitosť zaslúžil. Za jeho výkon proti Seattlu ho pochválil, bol podľa slov kouč excelentný.

Slafkovského výkon sledovala z tribúny aj Petra Vlhová, slovenská lyžiarka prišla do Montrealu po tom, ako cez víkend absolvovala v neďalekom kanadskom stredisku Mont-Tremblant dva obrovské slalomy Svetového pohára. Slovenský hokejista neskôr priznal, že aj keď boli spolu pred rokom na olympiáde, osobne sa stretli po prvýkrát.

Viac k téme:

Nadal od seba zázraky neočakáva

Španielsky tenista Rafael Nadal sa plánuje vrátiť do súťažného diania v januári v austrálskom Brisbane. Od svojho návratu podľa vlastných slov nebude spočiatku očakávať vôbec nič a bude dúfať v postupný návrat do formy.

Tridsaťsedemročný Nadal od úvodu roku laboroval so zraneným bedrom. Dvadsaťdvanásobný víťaz grandslamových turnajov klesol vo svetovom rebríčku na 663. miesto.

"Cítim, že som pripravený. Nič od seba neočakávam. Nebudem už mať na seba neustále maximálne požiadavky, ako to bolo počas celej mojej kariéry. Som v odlišnej situácii a je to pre mňa neznáme teritórium. Verím, že dokážem akceptovať, že veci môžu byť zložité a na všetko bude ten správny čas,” povedal.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Slafkovský sa chopil šance. Zaujal trénera i Vlhovú. Nadal sa nachádza v odlišnej situácii (Sportnet podcast)