Zápas Slovana proti Rusom má dohru a Ružička v NHL mení klub (Sportnet podcast)

Adam Ružička ešte v drese Calgary Flames.
Adam Ružička ešte v drese Calgary Flames. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|26. jan 2024 o 07:30

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je piatok, 26. január, a v tento deň pred štyrmi rokmi zahynul americký basketbalista Kobe Bryant aj so svojou dcérou pri páde vrtuľníka. 

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Ružička sa sťahuje na juh

Slovenský hokejista Adam Ružička bude v aktuálnej sezóne pokračovať v klube Arizona Coyotes. Pôjde o jeho druhý klub v NHL.

Posledných 24 hodín strávil na tzv. waiver listine Calgary Flames. Bol k dispozícii všetkým generálnym manažérom zadarmo.

Túto možnosť využili práve Coyotes. V ich drese v tejto sezóne nastúpil útočník Miloš Kelemen a v štruktúrach organizácie je aj obranca Patrik Koch.

Dvadsaťštyriročný Bratislavčan odohral v ročníku 2023/24 39 stretnutí so ziskom 9 (3+6) bodov. Naposledy bodoval na Vianoce, odvtedy ťahá 10-zápasové suchoty.

Viac k téme

Hromada do Slovana zrejme nepríde

Po tom, čo ŠK Slovan Bratislava odohral zápas proti Dinamu Moskva, si naštrbil vzťahy s českým veľkoklubom SK Slavia Praha.

Táto kauza nemusí ostať len pri zrušenom prípravnom zápase. Môže sa presunúť aj na prestupový trh. Práve Slovan mal záujem o služby slovenského stredopoliara v drese "zošívaných" Jakuba Hromadu.

Okolnosti však tomuto prestupu pravdepodobne zabránia.

Viac k téme:

Kauza Slovana sa môže preniesť aj na prestupový trh. Príde o slovenského stredopoliara?

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Zápas Slovana proti Rusom má dohru a Ružička v NHL mení klub (Sportnet podcast)