Slovensko - Poľsko, prehľad zápasu skupiny B na MS v hokeji 2024

Aktuálny prehľad zápasu Slovensko - Poľsko, skupina B na MS v hokeji 2024 v Česku. Zostavy a štatistiky hráčov a online prenos.

OSTRAVA. Slovensko dnes hrá o 20.20 h svoj štvrtý zápas na MS v hokeji 2024, keď vyzve Poľsko. Zápas skupiny B sa hrá v Ostravar Aréne v Ostrave.

Slovenskí hokejisti najskôr v úvodnom dueli podľahli Nemecku 4:6, následne jasne zdolali Kazachstan 6:2 a uspeli aj proti favoritom z USA 5:4 po predĺžení.

Poľsko má na konte jeden bod, ktorý získalo hneď v úvode pri prehre s Lotyšskom 4:5 po predĺžení. Následne prehralo so Švédskom 1:5 a s Francúzskom 2:4.

Slovensko má proti Poľsku pozitívnu vzájomnú bilanciu: 7 výhier - 1 remíza - 0 prehier a skóre: 47:12.

Priebeh stretnutia


0'
1. tretina
Začiatok - 1. tretina
Gól z hry
Slovensko
Asistencia: Tomáš Tatar
Gól z hry
3'
Gól z hry
Slovensko
Asistencia: Šimon Nemec
Gól z hry
12'
16'
Poľsko
vysoká hokejka
19'
Poľsko
príliš veľa hráčov na ľade
NaN'
1. tretina
Koniec - 1. tretina
20'
2. tretina
Začiatok - 2. tretina
Slovensko
držanie
36'
37'
Poľsko
vysoká hokejka
Slovensko
krosček
38'
NaN'
2. tretina
Koniec - 2. tretina
40'
3. tretina
Začiatok - 3. tretina
Slovensko
podrazenie
41'
50'
Poľsko
hrubosť
Gól z hry
Slovensko
Asistencia: Juraj Slafkovský
Gól z hry
58'
Gól z hry
Slovensko
Asistencia: Patrik Koch
Gól z hry
58'
NaN'
3. tretina
Koniec - 3. tretina
Miesto konania


Majiteľ
IIHF
Adresa
,
Celková kapacita
9109
Delegované osoby


Rozhodca
Jan Hribik
Rozhodca
Mark Pearce

Tabuľka: Skupina B

Z = zápasy, V = Výhry, VP = Výhry po predĺžení, PP = Prehry po predĺžení, P = Prehry, B = Body

Hudáček dá gól, očakávajú tipéri

Slováci jednoznačne favorizujú našich hokejistov. Výhru tipuje až 97 percent. Dve percentá skúšajú tip na prekvapenie a to úspech Poliakov a necelé jedno percento si myslí, že po 60 minútach bude mať duel remízový rezultát.

„Možné je všetko. Remíza v súboji Kanady s Rakúskom priniesla jednému Slovákovi výhru 15.000 €. Verme ale, že ako fanúšikovia slovenskej reprezentácie sa dnes prekvapenia nedočkáme,“ povedal hlavný bookmaker Niké Richard Slušný.

Tipéri v náš triumf veria aj pri vkladaní na podané tikety. Hovorí opäť Richard Slušný: „Doposiaľ máme tiket s najvyšším vkladom za 10.000 € na výhru našich. Vyhrať môže 10.700 €. Máme však aj tiket, v ktorom tipér predvída minimálne 6 našich gólov. Pri vklade 5000 € môže vyhrať 9700 €.“

Keďže sa očakáva vyšší počet gólov, na tiketoch Slovákov figurujú aj viacerí naši strelci. Najviac preferujú Juraja Slafkovského, no hneď za ním je Libor Hudáček. „Jeden z tipérov si naňho stavil za 1000 €, pri kurze 2,52 tak môže vyhrať 2520 €,“ dodal Slušný.

A čo očakáva komunita tipérov Niké? „Cehlárik sa zatiaľ trápi. Myslím ale, že Poľsko je súper, na ktorom by sa mohol chytiť. V príprave im dal dva góly, dnes si tipnem, že opäť skóruje,“ predvída tipér MD7551.

Ďalší HX9695 si myslím, že strelíme gól v každej tretine: „Pred MS sme Poľsko zdolali, vyhráme aj teraz. Naši potrebujú bodovať v boji o play-off a čo najvýhodnejšiu pozíciu. Kurz na to, že Slovensko dá gól v každej tretine, je výhodný.“

Vyberte si z bohatej ponuky stávok k MS v hokeji. Dnes okrem našich proti Poľsku sa hrajú aj ďalšie tri zápasy. Ak by sa vám ale predsa len nedarilo, Niké vám počas MS v hokeji vráti každý hrací deň 5 € za vaše nevýherné tikety. Užite si Pohodové majstrovstvá v Niké!

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2024»Program»Tabuľka: Skupina B»Slovensko - Poľsko, prehľad zápasu skupiny B na MS v hokeji 2024