VIDEO: Výkon z ríše snov. Messi bol nezastaviteľný, podieľal sa na šiestich góloch

Argentínsky futbalista Lionel Messi v drese Interu Miami.
Argentínsky futbalista Lionel Messi v drese Interu Miami. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|5. máj 2024 o 07:30

Hetrikom sa zaskvel uruguajský útočník Luis Suárez.

MIAMI. Futbalisti Interu Miami dosiahli v zámorskej MLS štvrté víťazstvo v sérii, vďaka čomu sa udržali na prvom mieste priebežnej tabuľky.

Avšak spôsob, akým na domácom trávniku zdolali New York Red Bulls, sa často nevidí. Triumfovali 6:2 po galapredstavení Lionela Messiho.

Kapitán majstrov sveta z Argentíny sa v priebehu 33 minút podieľal na všetkých šiestich góloch svojho tímu, keď k jednému zásahu pridal päť asistencií.

VIDEO: Zostrih zápasu Inter Miami - New York Red Bulls

Miami nakopol príchod paraguajského záložníka Matiasa Rojasa, ktorý najskôr strelou z diaľky vyrovnal a tiež strelil gól na 3:1 pre Miami.

Messi zažiaril najmä v spolupráci s Luisom Suárezom. V priebehu dvanástich minút mu prihral na čistý hetrik, pričom Uruguajčan na opátku prihral Messimu na jeho presný zásah, ktorým v 50. minúte upravil na 2:1.

Argentínčan svojim fenomenálnym výkonom stanovil hneď dva rekordy zámorskej MLS. Nikto predtým nedosiahol toľko asistencií, respektíve sa nepodieľal na toľkých góloch svojho tímu v jednom zápase.

"Spolupráca medzi Messim a Luisom fungovala v druhom polčase veľmi dobre, ako za starých čias," citovala trénera Gerarda Martina agentúra AFP.

Tabuľka MLS

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»MLS»VIDEO: Výkon z ríše snov. Messi bol nezastaviteľný, podieľal sa na šiestich góloch